Go Back   Corvette Forum > C5 Corvettes, 1997 - 2004 > C5 General
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Search Today's Posts Mark Forums Read FAQ Vendor Directory
Search
C5 General
General C5 Corvette Discussion not covered in Tech Sponsored by
Bud's Chevy

Welcome to Corvetteforum.com!
Welcome to Corvetteforum.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Corvetteforum.com today!


Corvette Store
 
 
C7 Parts & Accessories
C6 Parts & Accessories
C5 Parts & Accessories
C4 Parts & Accessories
C3 Parts & Accessories
C2 Parts & Accessories
C1 Parts & Accessories
Wheels & Tires
Sponsored Ads
 
 
Vendor Directory
  
Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-21-2005, 10:37 PM   #1
Escher
CF Senior Member
 
Member Since: Aug 2002
Location: Austin TX
Default HUD Problems

Hey All,

I'm having HUD problems. It comes and goes while driving or just starting up. The HUD will go out and only display ' _ _ '. I don't want to jinks myself but I dread the 'electrical problem' mechanic bill.

Has anybody else had this problem or know of any reasons why this could be??
Escher is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2005, 10:56 PM   #2
CORTVET
CF Senior Member
 
CORTVET's Avatar
 
Member Since: Oct 2003
Location: Putting a 50 sticker of the U.S. Flag on a $50,000 import does not make one a patriot.
Default

The only time I have ever seen "--" on a HUD is while writing a tune to the PCM.

Sorry I can't help more than that.


AZC5
CORTVET is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2005, 11:08 PM   #3
vette020
CF Senior Member
 
vette020's Avatar
 
Member Since: Feb 2005
Location: The best times of your life have not yet been lived. MO
Default

Same problem with mine. Comes and go, which I thought was a loose ground. Checked all them, all tight. Took to dealership I bought from, still under their warranty. Turned out, had to replace the HUD unit. Check out Fred Beans, they have a special running on prices. Search the forum and corvetteactiocenter.com Their are instructions, after I had mine replaced, that have detailed instructions on removing your dash. Good luck!!
vette020 is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2005, 11:08 PM
 
Go Back   Corvette Forum > C5 Corvettes, 1997 - 2004 > C5 General
Reload this Page HUD Problems
 
 
 
Reply

Tags
2003, 2005, c5, c6, corvette, display, ground, heads, hud, issues, loose, problems, z06


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Click for Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hud is tilted Mohammed_z C6 Tech/Performance 12 01-14-2014 01:33 AM
HUD image disappears when warm Lord Melbury C6 Corvette General Discussion 2 01-08-2013 11:29 AM
instrument cluster hud question Rayshound C5 General 5 01-17-2012 10:17 AM
HUD problems DocToss C5 Tech 5 02-28-2005 02:26 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:10 AM.


Emails & Password Backup