Help & opinions needed - CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion

Go Back   >
Log In 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Vendor Directory

C6 Corvette General Discussion
General C6 Corvette Discussion not covered in Tech Sponsored by
PFYC

Help & opinions needed

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-10-2014, 03:21 AM   #1
C6R_iceman21
Junior Member
Thread Starter
 
Member Since: May 2014
Location: dallas Tx
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help & opinions needed

05 c6 z51--slight modified

So when you first get in your corvette and start her up, the dash gauges go all the way across and come back then it starts. --Normal


Now while I'm driving and get on it a little and come to a stop at a light or a stop sign, I see the speedometer gauges doing that again going all the way across again. ---Not sure if its normal



What could this be and is it a problem?
C6R_iceman21 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 03:42 AM   #2
meanjoe
CF Senior Member
Support Corvetteforum!
 
meanjoe's Avatar
 
Member Since: Apr 2012
Location: Houston TX
Posts: 2,634
Thanked 20 Times in 13 Posts
Default

Something loose.
meanjoe is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 08:11 AM   #3
dvilin
CF Senior Member
 
dvilin's Avatar
 
Member Since: Nov 2007
Location: Rochester New York
Posts: 33,409
Thanked 629 Times in 498 Posts
Default

Not normal but not sure what the problem is.
dvilin is online now   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 08:34 AM   #4
AORoads
CF Senior Member
St. Jude Donor '15
"In honor of jpee"
 
AORoads's Avatar
 
Member Since: Jun 2005
Location: Northern, VA
Posts: 39,010
Thanked 249 Times in 211 Posts
Default

Not sure either, but like above I'd check starting in the electronics because it seems to be replicating a cold-start situation. I'd start w. battery cables, to starter motor and see if they're all tight and in good condition. Used to be something about steering column, too. Tell us what you find.
AORoads is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 08:37 AM   #5
myfunz
CF Senior Member
 
myfunz's Avatar
 
Member Since: Nov 2008
Location: NY NY
Posts: 1,102
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Is she throwing any codes?
myfunz is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 08:58 AM   #6
Johnathon59
CF Senior Member
 
Johnathon59's Avatar
 
Member Since: Feb 2013
Location: Scottsdale Az
Posts: 1,215
Thanked 11 Times in 9 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AORoads View Post
Not sure either, but like above I'd check starting in the electronics because it seems to be replicating a cold-start situation. I'd start w. battery cables, to starter motor and see if they're all tight and in good condition. Used to be something about steering column, too. Tell us what you find.


....good advice
Johnathon59 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 09:15 AM   #7
wayback
CF Senior Member
 
wayback's Avatar
 
Member Since: Aug 2006
Location: Mansfield TEXAS
Posts: 11,548
Thanked 263 Times in 224 Posts
Default

First time I have heard of this problem. It does sound like something is loose somewhere. Gage pod is easily removed so you could check the connector. GL and let us know what you find.
wayback is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 05:32 PM   #8
C6R_iceman21
Junior Member
Thread Starter
 
Member Since: May 2014
Location: dallas Tx
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Alright I will check all the connections this weekend and let you guys know.

Also @myfunz No codes have been throwin sir.
C6R_iceman21 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2014, 05:35 PM   #9
former50
CF Senior Member
 
former50's Avatar
 
Member Since: Mar 2013
Location: Myrtle Beach South Carolina
Posts: 357
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Possible ground?
former50 is offline   Reply With Quote
Go Back   CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion >
Reload this Page
  • Help & opinions needed
  •  
     
    Reply

    Related Topics
    Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    1987 C4 does not start and dash does not turn on Npokamestov C4 Tech/Performance 7 07-13-2016 10:01 PM
    temp gauge upnorth C3 Tech/Performance 2 04-22-2016 04:17 PM
    A8 temp never comes up much...normal? Asleep@thewheel C7 Z06 Discussion 11 04-10-2016 05:07 PM
    0 PSI Oil Guage Zoidman C5 Tech 11 08-20-2014 07:26 PM
    Check Gauges Light flickers at low RPM when hot '91 Radco10 C4 Tech/Performance 15 08-07-2008 01:35 PM


    Thread Tools Search this Thread
    Search this Thread:

    Click for Advanced Search

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are Off
    Pingbacks are Off
    Refbacks are Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 02:45 PM.