Notices
C4 General Discussion General C4 Corvette Discussion not covered in Tech

Great company覧 moates

 
Old 05-09-2019, 12:09 PM
  #1  
mlm0
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Dec 2012
Location: Georgetown TX
Posts: 1,251
Received 49 Likes on 43 Posts
Default Great company覧 moates

Thumbs up for Moates

My ostrich 2 which I bought used a couple of years ago just quit working for no apparent reason

I made arrangements with Moates to send it in for repair, depending on the cost of the repair of course.

I send it in, and 6 days later they returned it to me prepaid

To my surprise, it was not mine repaired, but a brand new Ostrich and cables with no charge at all. I certainly was not expecting that type of service. I will make it a point to do business with them in the future

Mike
mlm0 is offline  
The following users liked this post:
convas (05-13-2019)
Old 05-12-2019, 10:27 PM
  #2  
dizwiz24
CF Senior Member
 
Member Since: Sep 2001
Location: NEwhere Ohio
Posts: 10,069
Received 78 Likes on 75 Posts
Default

Originally Posted by mlm0 View Post
Thumbs up for Moates

My ostrich 2 which I bought used a couple of years ago just quit working for no apparent reason

I made arrangements with Moates to send it in for repair, depending on the cost of the repair of course.

I send it in, and 6 days later they returned it to me prepaid

To my surprise, it was not mine repaired, but a brand new Ostrich and cables with no charge at all. I certainly was not expecting that type of service. I will make it a point to do business with them in the future

Mike

Have Had the ostrich in my 93 for a decade.
no problems whatsoever with it.

the only issue i ever had was one time it was 鼠oose and would wiggle out of the chip socket during brutal WOT. This would cause the car to temporarily shut down, like a battery cable came off. When youd let off gas it would make contact again and drive fine

i spent 6 months chasing grounds until i realized this was happening.

Last edited by dizwiz24; 05-12-2019 at 10:27 PM.
dizwiz24 is online now  
Old 05-13-2019, 11:29 AM
  #3  
mlm0
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Dec 2012
Location: Georgetown TX
Posts: 1,251
Received 49 Likes on 43 Posts
Default

Interesting you should mention this issue. I am having the exact same problem. I just replaced the ribbon cable with the longer one. I bet either it is loose or the extra length is causing me the problem. I will check it this afternoon

Mike
mlm0 is offline  
Old 05-13-2019, 03:43 PM
  #4  
mlm0
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Dec 2012
Location: Georgetown TX
Posts: 1,251
Received 49 Likes on 43 Posts
Default

Well it turned out to be the longer then standard length cable. It was causing all kinds of intermittent problems. Dodged a big one this time
mlm0 is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Great company覧 moates


Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: