C7 General Discussion General C7 Corvette Discussion not covered in Tech
Sponsored by:
Sponsored by:

HUD confusion

 
Old 03-15-2019, 01:17 PM
  #1  
electricfish
CF Senior Member
Thread Starter
 
electricfish's Avatar
 
Member Since: Oct 2008
Location: winchester Virginia
Posts: 299
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default HUD confusion

Hi All, I use the circular tach display on the HUD (2014 stingray) and it used to show multiple tic marks on the outside of the tach circle and it showed a brief green tic when I shifted. I changed something and now it only shows the plain circle--I have tried many combinations of settings but can't get the display back to where it was. Anyone have experience with this? Thanks, E-fish
electricfish is offline  
Old 03-15-2019, 01:39 PM
  #2  
Mayor111
CF Senior Member
 
Mayor111's Avatar
 
Member Since: Oct 2016
Location: Lehigh Valley PA
Posts: 1,656
Thanked 552 Times in 334 Posts
Default

Are you talking about the little yellow / red boxes around the tach? They go away as your engine warms up. They are there to caution you not to over-rev the engine when its cold.

Are these the tics your speaking of (marked in red):


Last edited by Mayor111; 03-15-2019 at 01:40 PM.
Mayor111 is offline  
Old 03-15-2019, 01:47 PM
  #3  
electricfish
CF Senior Member
Thread Starter
 
electricfish's Avatar
 
Member Since: Oct 2008
Location: winchester Virginia
Posts: 299
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

nope, the tics I'm talking about appear in the hud display.
electricfish is offline  
Old 03-15-2019, 01:49 PM
  #4  
Mayor111
CF Senior Member
 
Mayor111's Avatar
 
Member Since: Oct 2016
Location: Lehigh Valley PA
Posts: 1,656
Thanked 552 Times in 334 Posts
Default

Ohhh...keep pressing the INFO button to the left of your steering wheel - that will toggle through all the HUD views...
Mayor111 is offline  
Old 03-15-2019, 06:52 PM
  #5  
owc6
CF Senior Member
 
owc6's Avatar
 
Member Since: Apr 2013
Location: Broomes Island, MD
Posts: 15,197
Thanked 2,377 Times in 1,675 Posts
Default

The only time I see the dots in the HUD are when it's on the hockey stick display.

I even looked this afternoon, and nada on the round display.

Eta: it does show a brief blue spot when shifting showing the rpms of the prior gear.

Last edited by owc6; 03-15-2019 at 06:54 PM.
owc6 is offline  
Old 03-16-2019, 06:25 AM
  #6  
kitesurfer
CF Senior Member
 
kitesurfer's Avatar
 
Member Since: Sep 2012
Location: JACKSONVILLE fla
Posts: 595
Thanked 85 Times in 53 Posts
Default

I think....the car goes into competition mode and that happens--caused by aggressive driving. display returns to normal when the car calms down.
kitesurfer is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: