CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion - View Profile: engle1147

Support Corvetteforum!

engle1147 engle1147 is offline

CF Senior Member

About Me

  • About engle1147
    Location
    Tampa Florida
    Year & Model
    89 C4
    Color
    White
    Mods
    357 TPI: Hedmans-true dual-Borla, cut lid, Bosch IIs, 3.73 gears, port/polish all around, tune, custom tranny/stall & some other goodies.
    Country of Residence
    US
  • Signature
    "She's faster than a cheetah on cocaine!"


Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 04-14-2016 03:23 PM
  • Member Since: 07-06-2007

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 21

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. maxknock
    05-03-2016 03:44 PM
    Hey, Im having issues with my 1990 corvette not wanting to start, I've tried/checked everything. And to mwke a long story short ive come the the conclusion that I need to by vats at the ccm. I saw your post on here from a while ago where you made the square 30hz pulsing signal, and Ive already made the box, I just need some help as to where to hook it up to I've scoured fourms for hours looking for diagrams and such on where to conect it to. Im very new to all this and was wondering if you could tell me how you connected yours. Thanks and anything will help because im pretty much lost on this issue
Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.