CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion - View Profile: dchoran

dchoran dchoran is offline

CF Senior Member

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
Total Likes
General Information
  • Last Activity: 07-23-2011 01:29 PM
  • Member Since: 07-24-2009

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 66

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 24
  1. cherrypoppins
    07-06-2016 01:36 AM
    I just bought a 1984 Bette today are they good?
  2. SQUIRMIN VERMIN 84
    12-23-2010 06:51 PM
    Merry Christmas to you and your family, Dave! bunky
  3. CRUZN C4
    11-07-2010 08:27 PM
    Hey Dave hows that 84 treating you?
  4. CRUZN C4
    07-06-2010 12:40 AM
    Dave, I have some news. Last week I traded my 84 for a dark red on saddle 90 coupe with only 38k on the clock. I just could not pass this Vette up. I can honestly say that I'll miss the 84. It was a good Vette that still needed some fixing and ran strong. Right now my screen name will be the same. I'm hoping to post pics soon.
  5. original84
    06-15-2010 12:17 PM
    Thanks for the request! I'm new to the whole blog thing and not very good at it yet. Very happy to see that there are other crazy folks that love their 84 vettes!
  6. 06-04-2010 03:08 PM
    I should have the vortech heads and new cam installed by next week sometime, I'll let yoou know how it effects my e.t.s
  7. CRUZN C4
    05-28-2010 09:21 PM
    Tomorrow's looking real good weather wise. I'm gonna get up in the morning wash my Vette and cruise all day.
  8. CRUZN C4
    05-20-2010 08:19 PM
    Hey Dave did you get your idle issues resolved?
  9. tombrown
    05-20-2010 07:17 PM
    to dchoran - I think I just agreed to be your friend. That aspect of this site wasn't real clear. Mu understanding is that members can't post pictures unless they are paying members. I would post picture if this weren't true. Appleton is not only a town but an aviation navid. That's why it rings a bell with me. Wis is a pretty state. Been there a few times - really like the flyin at Oshkosh.
  10. 05-18-2010 10:55 PM
    i need help just replaced my dash everything working but speedo.when i start it counts down from like six to zero but stays at zero when driving .tach works fine .
    thanks mike
Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.