CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion - View Profile: Metalhead140

Notices

Metalhead140 Metalhead140 is offline

CF Senior Member

About Me

  • About Metalhead140
    Location
    NSW, Australia
    Occupation
    Engineering Officer
    Year & Model
    '79
    Color
    Black
    Mods
    388 stroker

    Fitech fuel injection

    Tremec TKO600

    Modified factory gymkhana suspension, Global West upper arms, poly bushes, Borgeson steering, Bilstein shocks

    JW Speaker LED headlights, Miata motors

    17x9.5s on all 4, 285/40r17 tyres
    Country of Residence
    AU
    Gender
    Male

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: Today 01:35 AM
  • Member Since: 08-01-2015

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. Backstop
    12-26-2017 02:32 PM
    No problem, I don't stop by that often myself. Thanks for the info. Sounds like I should start with poly bushings like everyone says and get a few events in with good tires to see what I think.
  2. Backstop
    10-05-2017 03:11 PM
    Hi,
    since your thread on C3 racing I've been wondering about your suspension setup. Your profile says modified Gymkhana and poly bushings, can you tell me more? I was thinking about going with a VB&P street and slalom kit (42002) in a year or so, any thoughts on it?
  3. 06-13-2017 01:36 AM
    Well, got it running,,,it was fuel delivery,,,the pump was running backwards, I'm so glad I take tons of pictures of what I have done, found it, and fixed it in a few minutes, ,,,thanks so much for hearing me out, and giving me ideas, I'm now looking fwd to hanging new bumpers on and letting the FiTech learn my driving needs,,,,thanks again so much, teddy
  4. 06-12-2017 03:29 PM
    Air filter is off,, we hear injectors prime click, we hear fuel pump cycle,, have NOT opened fuel line at T B, we do smell fuel as engine is cranking, could fuel system be air locked? and yes I did put 20 liters of fresh gasoline in tank, lol, sometimes the simplest things I overlook, lol, thanks Andrew
  5. 06-09-2017 10:29 PM
    Good day, I finished up my install of FiTech on my L-48 , 95%stock 350, I think all went well, but it won't fire up, I have in tank pump, it's cycling properly, but seems to not be getting fuel, I primed throttle body with a little fuel, and it starts to fire up, but will not even pop with out primeing, any thoughts??? Thanks,,,,teddy
Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.