Horn not working... - CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion

Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Vendor Directory

C5 Tech
Corvette Tech/Performance: LS1 Corvette Technical Info, Internal Engine, External Engine, Tech Topics, Basic Tech, Maintenance, How to Remove & Replace

Horn not working...

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-23-2009, 11:32 PM   #1
Zuti
CF Senior Member
CI 6-8-9 Veteran
Thread Starter
 
Zuti's Avatar
 
Member Since: Jun 2003
Location: Life moves pretty fast... if you don't stop and look around once in a while, you could miss it!
Posts: 1,513
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Horn not working...

Fuse is good and I can hear a click at the relay. Can the relay still be bad or is it an issue withthe horn itself? I'd like to get it fixed this weekend. Thanks for any help. Zuti
Zuti is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 02:10 AM   #2
DeeGee
Tech Contributor
 
DeeGee's Avatar
 
Member Since: Dec 2003
Location: Horncastle Lincolnshire, England
Posts: 19,383
Thanks: 0
Thanked 13 Times in 13 Posts
Default

Try this post:

http://forums.corvetteforum.com/c5-t...brane-fix.html
DeeGee is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 07:26 PM   #3
wwwFLA
CF Senior Member
 
wwwFLA's Avatar
 
Member Since: Apr 2005
Posts: 403
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

That was my problem, thankfully it was under warranty. I hope yours is also.
wwwFLA is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 07:27 PM   #4
KOZ
CF Senior Member
 
KOZ's Avatar
 
Member Since: Jul 2006
Posts: 1,032
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Horn not working...

Watch for finger!

KOZ is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 08:58 PM   #5
byronhunter
CF Senior Member
 
byronhunter's Avatar
 
Member Since: Oct 2007
Location: Kinston North Carolina
Posts: 2,378
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Check Fuse #11 Under Hood Fuse Block. If it is good, check for voltage on Green wire at horns. Also G102.

Last edited by byronhunter; 07-24-2009 at 09:03 PM.
byronhunter is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 09:22 PM   #6
got2hav1
CF Senior Member
Support Corvetteforum!
 
got2hav1's Avatar
 
Member Since: Dec 2006
Posts: 1,948
Thanked 11 Times in 11 Posts
Default horn

Quote:
Originally Posted by wwwFLA View Post
That was my problem, thankfully it was under warranty. I hope yours is also.
The relay was what I found as well. There are several relays in the fuse box that are the same number. Just swap one into the horn spot and try the horn. Ran down to the local Chevy dealer and picked up a new relaly. ( The part number has changed since my car was produced.) Good Luck.
got2hav1 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2009, 05:14 PM   #7
wwwFLA
CF Senior Member
 
wwwFLA's Avatar
 
Member Since: Apr 2005
Posts: 403
Thanked 6 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wwwFLA View Post
That was my problem, thankfully it was under warranty. I hope yours is also.
Actually, my problem was the horn was going off for no reason and at any time. I had to pull the fuse, it was the membrane problem.
Your fix maybe different and less costly!
Good luck.
wwwFLA is offline   Reply With Quote
Go Back   CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion >
Reload this Page
  • Horn not working...
  •  
     
    Reply

    Related Topics
    Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
    Does anyone have their iPod set up in their C5? Zuti C5 General 13 10-13-2005 06:38 PM
    Merging profiles Zuti Help Forum 2 06-21-2005 11:16 PM
    Friends can't get registered for Forum Zuti Help Forum 1 06-21-2005 10:34 PM
    Beach Boys at Fun Fest? Zuti Great Lakes 9 04-25-2005 12:01 PM
    Need caliper color opinion and advice! Zuti C5 General 3 04-23-2005 05:36 PM


    Tags
    corvette, horn, working

    Thread Tools Search this Thread
    Search this Thread:

    Click for Advanced Search

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are Off
    Pingbacks are Off
    Refbacks are Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 02:19 PM.