Go Back   Corvette Forum > C5 Corvettes, 1997 - 2004 > C5 Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Search Today's Posts Mark Forums Read FAQ Vendor Directory
Search
C5 Tech
Corvette Tech/Performance: LS1 Corvette Technical Info, Internal Engine, External Engine, Tech Topics, Basic Tech, Maintenance, How to Remove & Replace Sponsored by
Karl Chevrolet

Welcome to Corvetteforum.com!
Welcome to Corvetteforum.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Corvetteforum.com today!


Corvette Store
 
 
C7 Parts & Accessories
C6 Parts & Accessories
C5 Parts & Accessories
C4 Parts & Accessories
C3 Parts & Accessories
C2 Parts & Accessories
C1 Parts & Accessories
Wheels & Tires
Sponsored Ads
 
 
Vendor Directory
  
Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-09-2010, 07:02 PM   #1
DomZ06
Junior Member
 
Member Since: Jan 2010
Default HUD not showing speed, only RPM

I just bought my 2003 Z06 about a month ago..the Heads up display was working fine, and now the other day the digital speed readout is gone, but the RPM's still show at the top.. Is this a fuse or bulb or does the entire unit have to be replaced??
DomZ06 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 07:12 PM   #2
Blue 92
CF Senior Member
CI 3-4, 8-9-10 Veteran
St. Jude Donor '06-'08-'10
Support Corvetteforum!
 
Blue 92's Avatar
 
Member Since: May 1999
Location: Columbus Ohio
Send a message via AIM to Blue 92
Default

Did you try cycling through the different display options?
Blue 92 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 08:07 PM   #3
DomZ06
Junior Member
 
Member Since: Jan 2010
Default

Quote:
Originally Posted by Blue 92 View Post
Did you try cycling through the different display options?
yea, i press the page button which used to change the other settings and nothing shows up except for the tach at the top/left side
DomZ06 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 08:35 PM   #4
Blue 92
CF Senior Member
CI 3-4, 8-9-10 Veteran
St. Jude Donor '06-'08-'10
Support Corvetteforum!
 
Blue 92's Avatar
 
Member Since: May 1999
Location: Columbus Ohio
Send a message via AIM to Blue 92
Default

Did you try press and hold? Press and release cycles the gauges.

Page 3-18 here:

http://www.gmpartshouse.com/download...03corvette.pdf
Blue 92 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2010, 08:51 PM   #5
DomZ06
Junior Member
 
Member Since: Jan 2010
Default

Quote:
Originally Posted by Blue 92 View Post
Did you try press and hold? Press and release cycles the gauges.

Page 3-18 here:

http://www.gmpartshouse.com/download...03corvette.pdf
Nope, didnt try that but im willing to guess thats what happened lol.. gonna go see if it works in a few mins
DomZ06 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 01:37 AM   #6
DomZ06
Junior Member
 
Member Since: Jan 2010
Default

Thanks man, that was what happened, i must have held the page button for a second too long..it works fine now
DomZ06 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 01:43 AM   #7
Blue 92
CF Senior Member
CI 3-4, 8-9-10 Veteran
St. Jude Donor '06-'08-'10
Support Corvetteforum!
 
Blue 92's Avatar
 
Member Since: May 1999
Location: Columbus Ohio
Send a message via AIM to Blue 92
Default

Quote:
Originally Posted by DomZ06 View Post
Thanks man, that was what happened, i must have held the page button for a second too long..it works fine now
Blue 92 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 09:36 AM   #8
jrose7004
CF Senior Member
 
jrose7004's Avatar
 
Member Since: Mar 2004
Location: Oklahoma City OK
Jim Rose Jim Rhttp://www.linkedin.com/profile/view?id=89789687&trk=hb_tab_pro_topose
Default

Another case closed!
jrose7004 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2010, 11:24 AM   #9
schpenxel
CF Senior Member
 
schpenxel's Avatar
 
Member Since: May 2004
Location: Asheboro NC
Default

lol
schpenxel is online now   Reply With Quote
Old 06-21-2014, 10:13 PM   #10
Lt. Dan M.
CF Senior Member
Support Corvetteforum!
 
Lt. Dan M.'s Avatar
 
Member Since: Feb 2012
Location: Palm City Fl
Default

I just had the same problem, read the link posted and went out to try it and sure enough that was all it was. This forum is AWESOME and so are its members! Thanks, once again.
Lt. Dan M. is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2014, 10:13 PM
 
Go Back   Corvette Forum > C5 Corvettes, 1997 - 2004 > C5 Tech
Reload this Page HUD not showing speed, only RPM
 
 
 
Reply

Tags
c6, corvette, hud, reflecting, showing, speed


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Click for Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
75 vette rpm todd estal C3 General 7 09-22-2014 10:09 PM
HUD & Oil Pressure Questions AZDANZ06 C6 Z06 Discussion 3 06-15-2014 05:52 PM
Auto Transmission - speed vs. rpm fredmills C7 General Discussion 8 01-20-2014 09:27 AM
What is the correct stock idle speed for a C6 Z06 63Corvette C6 Z06 Discussion 12 02-17-2013 06:48 PM
Speedometer cable speed x0000rgw C1 & C2 Corvettes 22 12-10-2010 08:45 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:39 PM.


Emails & Password Backup