My Recent Topics - CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion

Notices
Help Forum How To | General Corvetteforum Questions | Feedback

My Recent Topics

Old 11-21-2018, 02:12 PM
  #1  
Aerovette
CF Senior Member
Thread Starter
 
Aerovette's Avatar
 
Member Since: Nov 2001
Location: I'm a white nationalist too apparently
Posts: 27,860
Thanked 175 Times in 116 Posts
Default My Recent Topics

Appears to not be working. Is there a change in the forum?
Aerovette is online now  
Old 11-21-2018, 02:18 PM
  #2  
Aerovette
CF Senior Member
Thread Starter
 
Aerovette's Avatar
 
Member Since: Nov 2001
Location: I'm a white nationalist too apparently
Posts: 27,860
Thanked 175 Times in 116 Posts
Default

Magically working now.
Aerovette is online now  
Old 12-08-2018, 12:48 PM
  #3  
C6_Racer_X
CF Senior Member
 
C6_Racer_X's Avatar
 
Member Since: Jun 2017
Location: North Georgia, USA
Posts: 2,460
Thanked 166 Times in 133 Posts
Default

Working intermittently for me now. Although I'm not entirely sure what @Aerovette's issue was.

My issue is that the link for "My recent topics" disappears. When I'm in a discussion thread, when it first loads, there's a "My recent topics" link at the top, in the gray menu bar. If I scroll down, that bar scrolls off the top. When I scroll back a little bit, there's a slightly different rendering of the same menu bar, and the "My recent topics" link is missing on that. If I scroll all the way back to the top, I get the same appearance as when the thread first loads, but again, the "My recent topics" link has disappeared.
C6_Racer_X is offline  
Old 12-08-2018, 04:31 PM
  #4  
J T
Administrative Contributor
 
J T's Avatar
 
Member Since: Feb 2009
Posts: 5,889
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Originally Posted by C6_Racer_X View Post
Working intermittently for me now. Although I'm not entirely sure what @Aerovette's issue was.

My issue is that the link for "My recent topics" disappears. When I'm in a discussion thread, when it first loads, there's a "My recent topics" link at the top, in the gray menu bar. If I scroll down, that bar scrolls off the top. When I scroll back a little bit, there's a slightly different rendering of the same menu bar, and the "My recent topics" link is missing on that. If I scroll all the way back to the top, I get the same appearance as when the thread first loads, but again, the "My recent topics" link has disappeared.
No, not the same issue. Occasionally the My Recent Topics may not function if the search engine is stuck. It generally fixes itself in short time.

Your issue is different it may depend on your browser or perhaps a specific thread. As you can see from my screen capture, the link is not gone:




I'd suggest copy/paste a link to a specific thread you're viewing when you don't see the My Recent topics menu so that we can test.
J T is offline  
Old 12-09-2018, 01:18 PM
  #5  
C6_Racer_X
CF Senior Member
 
C6_Racer_X's Avatar
 
Member Since: Jun 2017
Location: North Georgia, USA
Posts: 2,460
Thanked 166 Times in 133 Posts
Default

Here are screen shots. This was from the link to this thread, https://www.corvetteforum.com/forums...nt-topics.html



Initial load of page

After scrolling down, hit the down arrow key 3 times.

Then hit page down, scroll up to bring menu into view.

After all that, hit the "home" key to get back to the top.

This is with Firefox, "About FireFox" info box:
C6_Racer_X is offline  
Old 12-09-2018, 04:12 PM
  #6  
J T
Administrative Contributor
 
J T's Avatar
 
Member Since: Feb 2009
Posts: 5,889
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

This looks to me to likely be due to running low screen resolution. Many sites are designed to work best with X configuration and anything else may not be optimal. You appear to be running low screen resolution. Note you're actually missing more than just the My Recent topics link due to space issues with your setup.
J T is offline  
Old 12-09-2018, 04:25 PM
  #7  
C6_Racer_X
CF Senior Member
 
C6_Racer_X's Avatar
 
Member Since: Jun 2017
Location: North Georgia, USA
Posts: 2,460
Thanked 166 Times in 133 Posts
Default

That's probably true. However, it used to work differently. When I scrolled down and back up, I got the exact same menu bar that was present as I scrolled down. Now it changes. That's different now.

In simple terms, no matter how many times I scrolled down and back up, I got what is shown in the second image of my previous post. Now, once that one disappears, it never comes back and I get the other, more limited version when I scroll back up.

It worked fine before the latest "improvements."

Oh, and I typically have the windows about 900 pixels wide here because I like the way the text wraps on that size. Wider and the text lines get a little long for me.

Last edited by C6_Racer_X; 12-09-2018 at 04:29 PM.
C6_Racer_X is offline  
Old 12-17-2018, 12:43 PM
  #8  
C6_Racer_X
CF Senior Member
 
C6_Racer_X's Avatar
 
Member Since: Jun 2017
Location: North Georgia, USA
Posts: 2,460
Thanked 166 Times in 133 Posts
Default

OK, there's been another change, and it's improving, but getting wierder at the same time.

Now, if I hit the end key (scroll to the bottom) and hit the home key (scroll back to the top), it "toggles" the "My Recent Topics" link. I can sort of live with this, but it's definitely weird. If "My recent topics" isn't there when I hit home, hitting end, then home will bring it back. Doing that again makes it disappear.
C6_Racer_X is offline  


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: My Recent Topics


Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: