C6 Corvette General Discussion General C6 Corvette Discussion not covered in Tech
Sponsored by:
Sponsored by:

C7 z06

 
Old 04-12-2019, 02:11 PM
  #21  
SPSandman
CF Senior Member
 
SPSandman's Avatar
 
Member Since: Aug 2018
Location: Fredericksburg VA
Posts: 414
Liked 60 Times in 54 Posts
Default

Originally Posted by doubleD View Post
SPSandman if I knew how to send a picture I would be glad too. I'll see what I can do..... I've been on this forum for over 15 years and have not sent a picture.


It is pretty simple, much better than before on many forums. Right next to the Smilies button is an Image button. Simply click that, click the big button at the bottom "Browse Your Device". You can select a single or multiple pictures and click the Open Button and then click the upload button. It will also store these files in your albums. Which you can manage your albums under Your User Control Panel and under Pictures & Albums on the left under Networking.

I would really like to see how the wheels look.


SPSandman is offline  
Old 04-14-2019, 05:13 PM
  #22  
doubleD
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Apr 2004
Location: Mobile Al.
Posts: 221
Liked 3 Times in 3 Posts
Default

I'll get a picture soon
doubleD is offline  
Old 04-15-2019, 04:00 AM
  #23  
doubleD
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Apr 2004
Location: Mobile Al.
Posts: 221
Liked 3 Times in 3 Posts
Default


Last edited by doubleD; 04-15-2019 at 04:02 AM. Reason: Z06 wheels on my 2011 Grand Sport
doubleD is offline  
Old 04-15-2019, 04:05 AM
  #24  
doubleD
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Apr 2004
Location: Mobile Al.
Posts: 221
Liked 3 Times in 3 Posts
Default


Capt Vette my Z06 wheels on my 2011 Grand Sport
doubleD is offline  
Old 04-15-2019, 08:12 AM
  #25  
rudutch
CF Senior Member
 
rudutch's Avatar
 
Member Since: Aug 2017
Location: Grand Rapids MI
Posts: 881
Liked 16 Times in 10 Posts
Default

2014 sensors DON'T work on a 2007
rudutch is online now  
Old 04-15-2019, 11:49 AM
  #26  
c05v3tt3
CF Member
 
Member Since: Apr 2009
Location: Harrisburg PA
Posts: 88
Liked 1 Time in 1 Post
Default

Originally Posted by doubleD View Post
I've done some research this afternoon..... The sensors in the 2011 Grand Sport was 315 mhz. The C7 Z06 has a 433 MHz sensor. So they will not work. I'm going to have to buy new C6 sensors to make this work. Thanks to everyone who tried to help.
Interesting choice of frequency as I know the outdoor wireless temperature gauges at my house use the exact same frequency of 433 MHz. I have to wonder if it causes any interference. Although, those remote sends only broadcast once every 30 seconds so it may be moot.
c05v3tt3 is offline  
Old 04-15-2019, 04:54 PM
  #27  
doubleD
CF Senior Member
Thread Starter
 
Member Since: Apr 2004
Location: Mobile Al.
Posts: 221
Liked 3 Times in 3 Posts
Default

2011
[
QUOTE=rudutch;1599228975]2014 sensors DON'T work on a 2007[/QUOTE]
doubleD is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread
Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: