No Spark No Pulse??? - CorvetteForum - Chevrolet Corvette Forum Discussion

Notices
C4 Tech/Performance L98 Corvette and LT1 Corvette Technical Info, Internal Engine, External Engine

No Spark No Pulse???

Reply

 
 
 
Old 02-13-2018, 09:05 PM
  #1  
jsuzz_22
Junior Member
Thread Starter
 
Member Since: Feb 2018
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Spark No Pulse???

I have a 94 vette and it has no spark no injector pulse its been sitting in my mechanics shop for weeks now and its becoming a lost cause... It has a 1yr old optispark, new plugs, new wires, new MAF, new Ignition coil, new Ignition control module, we both suspected ecm so i sent it in and it was repaired... stil nothing. Its so random he has a noid light hooked up to one of the injectors and when it doesnt flash it will just crank and crank no start, sometimes the light just starts to flash and it starts and runs fine (light still flashing) no skips no stutters then a couple mins later the car just dies out of nowhere! It just like someone flipped an off switch and the engine stops running and then the car wont start and the car wont have pulse or spark all over again. Could this be a loose or corroted ground wire? Or perhaps the MAP sensor? Could my opti be bad again? Wiring harness to opti is good, power to coil from ignition is there, he started to mess around with wires near the coil and car started but we still can locate a faulty wire can someone please help.
jsuzz_22 is offline  
Reply With Quote
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No Spark No Pulse???


Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: