Help Forum How To | General Corvetteforum Questions | Feedback

Quick Reply POP-UP

 
Old 02-06-2019, 11:34 AM
  #1  
R66
CF Senior Member
Thread Starter
 
R66's Avatar
 
Member Since: Nov 2015
Location: Really Central IL Illinois
Posts: 1,819
Thanked 280 Times in 242 Posts
Default Quick Reply POP-UP

How do you get rid of this new Quick Reply POP-UP? It reappears even after you go thru the review.

Ron
R66 is offline  
Old 02-06-2019, 12:45 PM
  #2  
MelWff
CF Senior Member
 
MelWff's Avatar
 
Member Since: May 2006
Location: Danbury CT
Posts: 10,355
Thanked 610 Times in 590 Posts
Default

I dont see it if I'm signed on. Only time I have seen it is when I'm not signed in.
MelWff is offline  
Old 02-06-2019, 02:22 PM
  #3  
drdave69
CF Senior Member
 
Member Since: Apr 2016
Location: Fortson GA
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

I got it today even after signing in on the main page.
drdave69 is offline  
Old 02-07-2019, 07:33 AM
  #4  
R66
CF Senior Member
Thread Starter
 
R66's Avatar
 
Member Since: Nov 2015
Location: Really Central IL Illinois
Posts: 1,819
Thanked 280 Times in 242 Posts
Default

Guess I am going to have to examine every detail and hope to find a "done" button. I get it 75% of the time when I open a thread, signed in or not.
R66 is offline  
Old 02-13-2019, 07:30 AM
  #5  
mike coletta
CF Senior Member
 
Member Since: Nov 2002
Location: minneola fl
Posts: 2,775
Thanked 406 Times in 217 Posts
Default

Anybody got a fix for this??? I get it the first time I try to open a thread, AFTER I'm signed in.
mike coletta is online now  
Old 02-13-2019, 09:43 AM
  #6  
J T
Administrative Contributor
 
J T's Avatar
 
Member Since: Feb 2009
Posts: 5,983
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Originally Posted by mike coletta View Post
Anybody got a fix for this??? I get it the first time I try to open a thread, AFTER I'm signed in.
Please post a screen capture showing the issue.
J T is offline  
Old 02-20-2019, 08:11 AM
  #7  
R66
CF Senior Member
Thread Starter
 
R66's Avatar
 
Member Since: Nov 2015
Location: Really Central IL Illinois
Posts: 1,819
Thanked 280 Times in 242 Posts
Default

Now most of the time after I sign in and open a thread I get the quick post tour. After typing in my reply, I have to sign in to the forum again. I am currently signed in three times. What a PIA.
Is this part of the Malware?


R66 is offline  
Old 02-20-2019, 09:39 PM
  #8  
J T
Administrative Contributor
 
J T's Avatar
 
Member Since: Feb 2009
Posts: 5,983
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Originally Posted by R66 View Post
Now most of the time after I sign in and open a thread I get the quick post tour. After typing in my reply, I have to sign in to the forum again. I am currently signed in three times. What a PIA.
Is this part of the Malware?
You're showing not logged in. You state having to sign in again. This would be a cookie issue with your browser. Either you're deleting browser cookies, a 3rd party program is deleting them as a clean-up utility, or you may have a corrupt cookie for CorvetteForum.

Please see the following topic that describes this:
https://www.corvetteforum.com/forums...xpectedly.html
J T is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Quick Reply POP-UP


Sponsored Ads
Vendor Directory

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: